Gala 7: Costel

89 comentarios:

Anónimo

6 de marzo de 2008, 4:11

Bravo Costel !

Anónimo

6 de marzo de 2008, 4:21

Bravo Costel!

Ai obtinut inca o victorie. Ti-ai dovedit tie si mai apoi noua celor care te ascultam cu atita placere ca nimic nu este imposibil. Pentru noi esti categoric un invingator. Pentru aceste saptamani minunate trebuie sa multumim Spaniei care ti-a oferit aceasta sansa si minunatei comunitati de romani din Spania care te-au sustinut pe intreg parcursul concursului.

California

Anónimo

6 de marzo de 2008, 5:48

Costel, de data asta a fost chiar "mai mult ca perfectul". Ai reusit "sa te grabesti incet" si n-ai mai avut probleme cu ritmul. Se vede ca ai mai multa incredere in tine, ca esti mai sigur pe fortele tale. Bravo!

Anónimo

6 de marzo de 2008, 6:40

Fenomenal,nu am cuvinte de data asta mi-a placut cel mai mult.Se vede ca incepi sa ai mai multa incredere in tine.Felicitari Costel continua asa cum o faci si vei ramine in virful piramidei.Felicitari inca odata Daniela Germania.

Anónimo

6 de marzo de 2008, 6:56

Costel draga , imi permit sa ma adresez asa pentruca sunt o persoana de 64 de ani ,care nu poate sa te asculte decat lacrimand , cu un nod in gat de emotie , cu o fascinatie si o admiratie pentru tine fara margini .Esti magnific si aseara ai cantat si aria mea preferata , pentru care eu si familia mea ti-am dat cea mai mare nota , cum de altfel am facut-o si in celelalte gale.BRAVO, MINUNATULE OM CE ESTI!Nu numai ca ai o voce cu care Dumnezeu te-a inzestrat , dar TU prin felul de a fi , de a te comporta pana acum in viata poti fi luat de model, multi care depun armele in fata greutailor vietii (inerente de altfel)au ce invata de la tine :"Uite domnule ca se poate daca nu vrei totul de la inceput " . Si uite ca poti fi OM in acest nou si zbuciumat mileniu in care traim cu totii, uite ca poti sa iti iubesti familia , sa aduci pe lume si sa intretii 4 copii ,sa il iubesti pe Dumnezeu care te-a tot incercat de cand ai venit pe lume si sa speri...si nu ai sperat degeaba .Acum Dumnezeu ti-a intins mana , dorinta ta de a te dedica cantatului profesionist e la un pas de a se realiza , ai grija si de acum in colo;cantareste bine toate oportunitatile si alege ce crezi tu ca e mai bine .Succes in continuare si multa multa BAFTA .
Multumesc in numele meu si in numele multora, pentru lectia de viata care ne-o dai .
TSL .Bucuresti

Anónimo

6 de marzo de 2008, 7:01

Bravo Costel,Felicitari!esti,cel mai bun si meriti sa cistigi.Dumnezeu ti-a pus o mina pe frunte,tu trebuie s-o iei si s-o saruti!

Anónimo

6 de marzo de 2008, 7:13

Esti bucuria noastra, esti soarele ce straluceste pentru noi in aceasta primavara, esti un simbol viu de daruire, sacrificiu, modestie...Vom fi alaturi de tine in marea finala, ai incredere in tine, vei reusi!

Anónimo

6 de marzo de 2008, 9:00

Off, Doamne, ce talent ! Abia astept sa scoti un CD, Costel !

Anónimo

6 de marzo de 2008, 9:03

Draga Costel.chiar de nu-mi pot ridica ochii de somn,a meritat s-a te vad.BRAVOOO.Lillian -Cyprus

gimini

6 de marzo de 2008, 9:08

Felicitari Costele, mai ales ca ceea ce faci, faci cu modestie si mare incredere in Dumnezeu, cred ca tocmai de aceea Dunezeu te va binecuvanta in continuare!
SDC, Timisoara

Anónimo

6 de marzo de 2008, 9:10

Din nou ai fost extraordinar. Ascult interppretarea ta si nu ma satur de frumosul tau glas . Oare dupa incheierea concursului ce cale vei apuca? Speram sa urmeze cat de curand si un spectacol.Esti foarte talentat si foarte bun si va trebui sa alegi din ofertele pe care le vei avea, dar speram sa mai vii si in tara.Tu singur sa hotarasti cum vei proceda.De oriunde vei fi noi te vom asculta cu drag. Te iubim si multa bafta,iti uram din Tg.Jiu

Anónimo

6 de marzo de 2008, 9:13

Atentie Costel!!!

Oare sti cati romani sunt mandrii de tine si ca ceea ce faci acum spala rusinea celor care au facut rele prin strainatati?!
Oare sti ca in felul acesta am si eu acum in aceasta zi motiv de mandrie si pot spune oricui : iata cum sunt romanii, cat de minunati!
Si asta datorita tie.
ESTI MAGNIFIC!
Se pare ca Dumnezeu nu doarme si ca te-a trimis sa ne incanti si sa speli rusinea celor multi si rai...
Sa arati lumii intregi cine suntem noi de fapt.
Hmm..grea povara pe umerii tai!
Te ascult iar si iar si nu pot opri lacrimile de bucurie.
Daca poti sa iei un sfat de la cineva care nu a cantat decat in cor cu mult timp in urma dar care are inima alaturi de tine...incearca sa ne mangai usor atunci cand cobori , iar cand urci: trezeste-ne din somn de departe!
Hai sa vedem daca o poti face!
Si atunci noi toti ne vom simti coplesiti de tine!
Simte-ne inima... si sigur vei fi coplesit si tu!
MULT SUCCES COSTEL!

Anónimo

6 de marzo de 2008, 9:18

Bravooooooooo, Costel! Inca o noapte am stat sa te vedem si sa votam. Suntem foarte mandri de tine. Pentru noi esti deja castigator. Felicitari! Andra-Barcelona

Anónimo

6 de marzo de 2008, 9:28

Felicitari Costel! speram in reusita ta si in iltima etapa Multa bafta!

Anónimo

6 de marzo de 2008, 9:45

FELICITARI COSTEL !
Romamia are de ce sa fie bucuroasa,MA BUCUR PENTRU TINE CA AI REUUSIT SA-TI FACI CUNOSCUT TALENTUL.FELICITARI CELOR CARE TI-AU DAT O SANSA IN VIATA,SI RUSINE NOUA ROMANILOR CA NU STIM SA NE PROMOVAM TALENTELE.AR TREBUI SA LUAM IN CONSIDERARE FAPTUL CA AVEM OAMENI TALENTATI SI SA-I AJUTAM SA-SI TERMINE STUDIILE SI CHIAR SA LE ACORDAM BURSE PENTRU A PUTEA SA-SI INTRETINA FAMILIA.CRED CA ASA CA TINE SUNT MULTI TINERI CARE NU AU NICI O SANSA IN ROMANIA.
BAFTA IN CONTINUARE SI FI ATENT LA CE VEI ALEGE IN VIITOR PENTRU TINE. NU CRED CA INTOARCEREA TA IN ROMANIA VA FI BENEFICA PENTRU TINE.

Anónimo

6 de marzo de 2008, 10:31

Costel are fara indoiala cea mai buna voce din concurs,asa ca ar fi pacat sa nu castige,mai ales ca prin castigul lui o sa ajute si alti napastuiti de soarta printr-un proiect umanitar.
Acum mai mult ca niciodata trebuie sprijinit..

Anónimo

6 de marzo de 2008, 10:32

Bravo COSTEL ! Esti o stea, o incantare!

lili

6 de marzo de 2008, 10:33

i

Michelle

6 de marzo de 2008, 10:59

Bravo Costel

Ai o voce emotionanta si impresionananta. Sper sa reusesti sa ajungi acolo unde iti doresti.

Anónimo

6 de marzo de 2008, 11:03

Bravo Costele! Ai fost extraordinar! Exceptional!
Bravo

Anónimo

6 de marzo de 2008, 11:57

Esti minunat,Costel !!!

Indraznesc sa-ti dau un sfat:

Daca vei cistiga (ceea ce speram cu totii),sa alegi cariera muzicala chiar daca mai impune niste sacrificii pt. familia ta (poate se va gasi cineva cu bani care acum se bat cu caramida-n piept ca esti roman sa-ti ajute familia),pt. ca mai tirziu tuturor le va fi mai bine,atit tie cit si familiei tale.

Dar tu esti singurul in masura sa hotarasti cum e mai bine.

Anónimo

6 de marzo de 2008, 13:22

Costel esti cel mai bun si sunt sigura ca indiferent de rezultat vei avea o cariera muzicala. MERITI SA CASTIGI!! Keep up the good work!! Xx

Anónimo

6 de marzo de 2008, 13:32

Felicitari! In emisiunea in direct de aseara de la Romantica TV s-au oferit soprana Felicia Filip si sotul ei directorul filarmonicii din Brasov sa te ajute sa cantati impreuna intr-un concert. Pana si directorul Operei din Bucuresti ca un oportunist ar vrea sa te ia ca si colaborator. Desi acum vei avea multe oferte de la profitori ai mare grija sa-i selectezi doar pe oamenii de buna credinta. Doamne ajuta!!

Anónimo

6 de marzo de 2008, 13:46

Felicitari Costel !
Am ascultat, inainte de gala, LA DONA E MOBILE in interpretarea lui Pavarotti si am avut o strangere de inima cu privire la final.
L-am vazut pe Pavarotti cam vinetiu la fata.
Ma gandeam cum o vei scoate la capat dupa doar o saptamana de pregatire.
A iesit BINE !
Da-i bataie ca mai ai un pas.

Dupa aceea.... burta pe studiu !

Te steptam in concert.

Anónimo

6 de marzo de 2008, 13:46

Costel ,cred ca tu nu esti pe deplin constient de valoarea ta din moment ce te simti nesigur pe tine.Fii mai relaxat, asa cum te-au sfatuit si cei din juriu.Intr-un concurs emotiile sint inerente,de la tine asteptarile sant mari, dar succesul pe care il ai deja,trebuie sa-ti confirme faptul ca esti apreciat.Suntem alaturi de tine cu gandul si cu inima.

Anónimo

6 de marzo de 2008, 13:58

Felicitari!!!!!

Sa multumim lui Dumnezeu ca te-a ajutat sa ajungi aici. Si sa ne rugam Lui sa-ti dea puterea si intelepciunea sa alegi ce este mai bun pentru tine!

Succes in continuare!

silviu - botosani

Anónimo

6 de marzo de 2008, 14:11

succes!

El Cantador

6 de marzo de 2008, 14:16

Costel es lo mejor,
Aron será el segundo y Beatriz el tercio.
Se lo felicito de antemano todos los tres.
También felicito la televisión española sobre haber organizado esta competición.
Felicito el jurado sobre su habilidad grande competencia y entendiendo a los competidores de pasar de verdadero una Torre de Babel de historia cultural .
También felicito el público generoso quién nosotros en demostrado otra vez que la Música es una lengua universal.

Anónimo

6 de marzo de 2008, 14:32

Mai e doar un pas. Mult succes!

Anónimo

6 de marzo de 2008, 15:10

esti mare costel!sper sa fii si bun(sa stii ce drum sa alegi din noianul ce se va bifurca in fata ta)sa ai ca sprijin credinta ca El nu te va abandona niciodata si ca tu esti creatia Lui aproape perfecta(de tine depinde desavirsirea)....iti multumesc pt aceste doua luni de traire intensa...ai cistigat multe batalii mici...iti doresc sa cistigi batalia cea mare(cea cu tine insuti)...pentru mine esti nomber one....dora...

Anónimo

6 de marzo de 2008, 16:32

Costel si de data asta ai castigat asa cum am prevazut si noi.Multumim pentru clipele de fericire ce ni le dai......Clujul e cu tine

Anónimo

6 de marzo de 2008, 16:33

Costel si de data asta ai castigat asa cum am prevazut si noi.Multumim pentru clipele de fericire ce ni le dai......Clujul e cu tine

Anónimo

6 de marzo de 2008, 17:18

Bravo, Costel! Speram sa mai auzim de tine si dupa ce se termina emisiunea. Multa bafta! Mucha suerte! Alexa-Braila

Anónimo

6 de marzo de 2008, 18:09

esti de departe cel mai bun.Nu-i lasa sa te intimideze.Mult succes!

Anónimo

6 de marzo de 2008, 18:16

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!COSTEL
Santem mandrii de tine,esti cel mai bun ambasador al romanilor, acum spunem cu mandrie ca suntem romani,aici in Mallorca cand spunem ca suntem romani imediat ne spun de tine,sunt foarte multi spanioli care te voteaza si iti apreciaza talentul.Ramai increzator in talentul tau pentru ca niciunul dintre concuretii de acolo nu te poate egala pentru ca ESTI CEL MAI TARE FRATE!!!!!!
HAI ROMANIA!!!
TE PUPAM MULT EU SI SOTUL MEU!!!!!!!!

Anónimo

6 de marzo de 2008, 18:30

ATENTIE:

NU-L MAI VOTATI PE COSTEL PE PAGINA ASTA PT. CA INTREBAREA E INSELATOARE.INTREABA "CINE NU MERITA SA FIE IN FINALA".DACA DIN GRESEALA DEJA L-ATI VOTAT,AVETI POSIBILITATEA SA VA SCHIMBATI VOTUL.

Anónimo

6 de marzo de 2008, 19:19

ITI MULTUMIM CA ESTI ROMAN DE-AL NOSTRU.SUNTEM MANDRI CU TINE.
BAFTA PANA LA CAPAT.
ALEX MIOVENI.

Anónimo

6 de marzo de 2008, 19:25

multumim ca ne reprezinti atat de frumos!suntem alaturi de tine si multumim din inima ca existi in concurs, ca esti roman si ca esti atat de perfect.
carmina

Anónimo

6 de marzo de 2008, 20:42

bravo Costel!
sunt sigura ca vei castiga pentru ca stiu ca esti cel mai bun...
si nu spun asta numai pentru ca sunt romanca de-a ta.
suntem mandri de tine
succes!
elena -pascani

Anónimo

6 de marzo de 2008, 20:50

NU L MAI VOTATI PE COSTEL PE ACEASTA PAGINA.INTREBAREA ESTE ,'CINE NU MERITA SA FIE IN FINALA'.DACA ATI VOTAT SCHIMBATI VOTUL,SE POATE.BRAVO COSTEL

Anónimo

7 de marzo de 2008, 9:25

Felicitari din suflet, Costel ! Publicul sensibil la adevarata arta, producatorul tau si toti muzicienii care te-au ascultat stim ca tu esti singurul artist cu adevarat foarte bun din acest spectacol-concurs. Ceilalti sunt mediocri, chiar slabi; si ei stiu asta; nu au volum, nu au tehnica vocala, au ambitusul foarte redus etc. cand ar trebui sa cante forte ei zbiara. daca nu sunt capabili sa interpreteze corect se apara spunand ca "asa au vrut ei sa cante, ca e versiunea lor originala". iar fata de tine din punct de vedere interpretativ sunt ca si copiii din clasele primare fata de studentul de la facultate. Insa... spectacolul trebuie sa continue, deci ceilalti sunt prezentati la TV ca si egalii tai, isi fac reclama multa la radio etc. Producatorii sunt nemultumiti de ei dar n-au ce face; cum se spune:"pe acestia ii avem, cu ei defilam". Ca interpreti vocali iti sunt mult, mult inferiori. Chiar si prezentatorului ii place doar cum cantati tu si invitatii. Insa e diplomat si comenteaza finut acest lucru. Cine intelege, intelege. De aceea, in acest concurs sa ai MULTA MULTA MULTA INCREDERE IN TINE! Daca ceilalti fac tot posibilul sa "para" cantareti, artisti, tu chiar esti artist si trebuie sa mergi inainte RELAXAT, pe calea ta. Dumnezeu e cu tine! Am vazut la TV ca una din cele mai bune soprane ale Romaniei, dna Felicia Filip te admira!!! Esti minunat! Ceea ce ne-ai oferit deja este foarte mult. iti multumim si iti dorim mult succes!!! Vei fi primul, sunt convinsa!!!

Anónimo

7 de marzo de 2008, 10:22

SA-MI SPUNA CINEVA UNDE IL POT VOTA PE COSTEL,UNDE ,UNDE ,DACA NU PE PAGINA ASTA???????
EU NUMAI AICI IL VOTAM,DAR AM CITIT UN MSG SI SPUNE CA NU PE PAGINA ASTA.VA ROG FRUMOS ,ESTE PE UNLTIMA 100 M ,S-A NU-L LASAM.
DANIELA-LIMASSOL

Anónimo

7 de marzo de 2008, 11:14

deci postez si aici cum se poate vota de pe pc:intri pe http://gizmosms.com,selectezi Spania,lasi spatiu dupa +34 si marchezi 7211,la mesaje scrii tema donna ,marchezi codul de 5 cifre din dreapta jos,apoi dai send...dora

UN_TAL_JOSITO

7 de marzo de 2008, 11:19

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo

7 de marzo de 2008, 11:21

DRAGI ROMANI SA NU UITAM CA DESCARCAREA DE PIESA II ADUCE LUI COSTEL PUNCTE PT CLASAMENTUL INITIAL AL SERII DE MIERCURI(MIERCUREA TRECUTA A LUAT 10 PUNCTE TOCMAI PT CA MULTI AU DESCARCAT AVE MARIA),TRIMITETI SMS ASA CUM AM SPUS MAI SUS;TEMA DONNA,PINA MIERCURI SEARA,IN CURSUL SERII DE CONCURS SE TRIMJIT SMS CU ´´BABEL COSTEL¨ PT CLASAMENTUL FINAL!!!!!!ACEEASI DORA

Anónimo

7 de marzo de 2008, 12:05

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo

7 de marzo de 2008, 14:51

DRAGA DORA ,EU AM LUAT ACEASTA ADRESA DIN YOUTUBE,DAR CINEVA MI-A ZIS CA IARASI NU POT VOTA ,ESTI SIGURA PE GIZMOSMS .EU NU LOCUIESC IN SPANIA ,CI IN CYPRUS,LIMASOLL
daniela

Anónimo

7 de marzo de 2008, 18:48

AVETI GRIJA CU VOTUL DIN PAGINA ASTA, INTREBAREA E CINE NU MERITA SA STEA LA FINAL? SI AI MULTE VOTURI PT COSTEL, ASA CA AVETI GRIJA CAND VOTATI, CINE NU INTELEGE INTREBAREA SA SE ABTINA, DACA TOT VA INTERESEAZA IMAGINEA LUI COSTEL. MULTA BAFTA PT COSTEL!

alemania

7 de marzo de 2008, 18:58

Vamos todavia Costel!
Muchas Felicidades!
que ganes este concurso de corazon

Anónimo

7 de marzo de 2008, 20:18

http://gizmosms.com?? am trimis sms, m-a anuntat ca totul a fost ok. Dar mi-am zis sa verific daca e chiar asa... si am trimis un sms pe mobil. Nici vorba!!! Nu a venit nimic. NU avem nicio certitudine ca siteul functioneaza si ca voturile sint adunate acolo unde trebuie. Cred ca tot de pe mobile cu confirmare e mai bine sa votam.

Anónimo

7 de marzo de 2008, 23:26

am intrat in seara asta pe site-ul oficial al concursului acela cu www.babel.rtve.es si am vazut ceva cel putin interesant daca nu ciudat:se descarca piesele in alta maniera..la alt numar de telefon si cu alt text...revin...dora

Anónimo

7 de marzo de 2008, 23:36

poate ca m-am trezit din somn si traiesc un cosmar,poate ca inca dorm...dar am citit de citeva ori urmatoarele:la rubrica descargas se spune ca putem descarca tema scriind wtema sau wtftema urmat de titlul piesei si trimitind sms la nr 5909,asta in primul rind...in al doilea rind se poate suna la nr de fix 905445033...in al treilea rind sustinerea prin sms a favoritului se face trimitind sms cu text wbabel urmat de numele favoritului la 7211...eu una nu mai inteleg nimic,cum nu am inteles de ce azi imi raspundea la telefon ca nu e retea disponibila cind la 7211 trimiteam sms pt descarcarea ariei interpretate de costel.....dora

Monica

8 de marzo de 2008, 9:55

Bravo Costel!!!....esti un mare artist care va castiga acest concurs....BRAVO!!!.....UN BESO!!!

Monica

8 de marzo de 2008, 9:55

Bravo Costel!!!....esti un mare artist care va castiga acest concurs....BRAVO!!!.....UN BESO!!!

Anónimo

8 de marzo de 2008, 10:04

buna Costel ai demonstrat inca odata ca ai mult potential o voce incredibila sa speram ca vei ajunge departe iti doresc asta din tot sufletul o meriti sa speram ca vei cistiga miercuri finala. te-am sutinut si te voi sutine si la marea finala de miercuri si pentru a nu avea vreo surpriza as dori dsa las citeva informati pentru toti acei ce il tutin pe costel si au privilegiu sa-l voteze .pentru al vota pe costel trimite Wbabel costel la 7211 cost 1,2EURO+IVA(TVA)sau la TEL905445011 cost 1,1 EURO IVA INCLUS din reteaua telefonica deci pentru al vota se poate si cu un singur mesaj sau cu o simpla chemare .pentru a descarca melodia pe telefonu mobil e nevoie de 3 mesaje trimise, cost1,2 euro fiecare mesaj +iva (tva)cu mentiunea WTEMA DONNA LA 7211 deci asta e procedura de votare .si pentru a raspunde la comentariu de mai sus el se referea la descarcarea melodiei cu mp3. si inca un lucru va rog votati si in seara galei e foarte important. curaj Costel ANIMO COSTEL te asteptam sa-ti inplinesti visul si nu numai tie ci si tuturor romanilor de pretutindeni un salut la toti si cu dumnezeu inainte vasy madrid

Anónimo

8 de marzo de 2008, 10:14

bueno yo se que tu eres el mejor pero te lo digo otra vez lo has echo muy bien cada vez esperamos que ganes va a ser una gran decepcion si no ganas despues de ser siempre el favorito.
¡¡¡ANIMOOO!!!

Anónimo

8 de marzo de 2008, 10:40

bravo costel tine-o tot asa.sa castigi suntem alaturi de tine si noi traim in spania ca si tine.iti uram mult succes si sa fi mereu pe primul loc.multa sanatate pt tin si familia ta.

Anónimo

8 de marzo de 2008, 12:01

REBECA,
nu va a ser una gran decepcion si Costel no ganara !
Por nos Costel es numero uno, no importa resultado del concurso!

Anónimo

8 de marzo de 2008, 12:09

Eine der beste Stimmen, whow... Er ist ein wahrer Talent un hoffe das er gewint

Anónimo

8 de marzo de 2008, 14:22

animo costel te deseo mucha suerte en la final del miercoles lo nesecitas mas que nunca sinceramente me da miedo ahora en la final aunque has sido el que mas puntuacion a tenido siempre vamos a unirnos las fuerzas ahora mas que nunca vamos a votar a costel

Anónimo

8 de marzo de 2008, 14:25

Brrrrrrrrrrrrrr! Ma furnica pe sira spinarii cand il aud cantand!Rar mi-a fost dat sa simt asa ceva si oricum, ma consider greu impresionabila.

Anónimo

8 de marzo de 2008, 21:24

SPER SA NU-TI PIERZI SMERENIA SI SA NU CAZI IN CURSA DIAVOLULUI = MANDRIA CARE NU-I PLACE LUI IISUS

Anónimo

9 de marzo de 2008, 9:21

Bravo Costel! Ai incredere in tine, meriti sa castigi. Felicitari

Anónimo

9 de marzo de 2008, 19:55

Foarte Frumos....Esti un Om puternic si complex, daca ai resusit sa ajungi aici, intr-o tara straina, de parte de cei dragi, sa te impui printr-un talent nativ. Ne umpli inima de fericire...SUCCES!

Anónimo

10 de marzo de 2008, 4:48

FELICIDADES COSTEL, DIOS TE BEDIGA Y SUERTE!!!!!!!!!

Anónimo

10 de marzo de 2008, 9:53

Bravo, Costel! Esti cel mai bun! Mult succes la ultima gala! O sa te votam asa cum am facut pana acum. Bravo!

Anónimo

10 de marzo de 2008, 11:00

Felicitari Costel!
Pentru tot ceea ce ai facut si pentru ceea ce esti suntem mindrii de tine.
Pentru noi esti deja invingator!
Ne rugam la Dumnezeu sa te ajute sa-ti stapinesti emotiile si sigur vei cistiga concursul,pentru ca ai voce deosebita ,si astfel sa-ti indeplinesti visul. SUCCES!
Angela J. si toti cei din
GHILAD

Anónimo

10 de marzo de 2008, 20:28

Spuneti-mi si mie cum se traduce aceasta fraza, nu vreau sa fac o greseala.
Quién crees que NO se merece estar en la final?

Brovo Costel, te rog din tot sufletul sa nu te lasi, esti din ce in ce mai bun si noi suntem mandri de tine. Eu invat si ascult melodiile cantate de tine, vorbesc si celorlati romani de aici din Oregond despre tine si le trimit pe email adresa unde sa te poata gasi si asculta. Lupta, munceste si fii puternic si vei vedea ca Dumnezeu te-a adus cu un rost pe acest pamant. Un lucru ma deranjeaza. De ce mereu strainii sa ne remarce iar Romania sa ne elimine, aruncandu-ne pe alte meleaguri unde ne putem dezvalui valoarea. De ce mereu doar cand suntem remarcati de strainatate suntem bagati in seama de Romania noastra si sistemul nostru, in rest pe primul plan vor sta, nu stiu cat timp, ca premisa a succesului doar pilele si relatiile, influentele si banii. Cei care conduc Romania ar trebuie sa se trezeasca, ca ne scufundam teribil in mizerie si indiferenta. Haideti sa fim mai responsabili, sa avem grija de valorile noastre si sa le dam o sansa clara si onesta, sa avem grija de mediul in care traim, ca efectiv Romania se inneaca in gunoaie, sa incelegem importanta reciclari gunoaielor si a pastrarii mediului, si sa eliminam o data pentru tot deauna haosul. Imi iubesc tara si imi pasa de ceea ce se intampla in ea.

Costel tu esti o scanteie de lumina in intunericul in care ne-am aruncat cu voie si fara voie. Tot este facut din suflet si din pasiune de tine. Succes si Domne ajuta...sunt sigura ca vei castiga...dar pentru asta trebuie sa fii constant sau chiar mai bine.
SUCCES !!!
Va salut pe toti si va urez tot binele din lume

Carmen (USA)

Anónimo

10 de marzo de 2008, 22:38

Fie ca ultima gala sa iti aduca marea victorie,pentru fericirea ta si pentru bucuria noastra!Iti tinem pumnii si-ti uram multa bafta!

Anónimo

10 de marzo de 2008, 22:44

costel sabes cambia de musica por que esos disco de opera estan muy annnnnntiguos

Anónimo

10 de marzo de 2008, 22:47

multa bafta din Tg.Jiu si sa dea Domnul sa fii marele castigator.TE iubim si speram in reusita ta.

Anónimo

10 de marzo de 2008, 22:47

multa bafta din Tg.Jiu si sa dea Domnul sa fii marele castigator.TE iubim si speram in reusita ta.

Anónimo

11 de marzo de 2008, 10:42

Bravo, Costel! Ai o melodie foarte grea, dar noi credem in tine si suntem siguri ca vei reusi sa castigi concursul. Mult succes! Andra-Barcelona

Anónimo

11 de marzo de 2008, 12:32

Mucha suerte, Costel! Eres el mejor!

Anónimo

11 de marzo de 2008, 16:08

COSTEL,

LA FINALA NU TE GANDI DECAT LA FAMILIE SI LA PIESELE TALE.

NU MAI EXISTA NIMIC ALTCEVA, NU AI OBLIGATII FATA DE NIMENI !

NU CONTEAZA CE FAC CONCURENTII, NU EXISTA CONCURENTI !

NOI TE VOM SUSTINE, INDIFERENT CE SE VA INTAMPLA SI FARA NICI UN FEL DE OBLIGATII !

RELAXEAZA-TE SI FA CE STII TU SA FACI MAI BINE !

CANTA !

Anónimo

11 de marzo de 2008, 21:13

Ai o voce minunata Costel ea reflecta si caracterul tau frumos...iti doresc multa bafta in finala...oricum drumul tau in muzica sunt sigura ca va fi unul ascendent...vei ajunge un mare cantaret...Roxana din Timisoara

Anónimo

11 de marzo de 2008, 21:18

Dumnezeu te-a inzestrat cu un mare har Costel ...nu trebuie sa ai emotii..ai un talent extraordinar....nu trebuie decat sa ai mai multa incredere in tine...sunt foarte multi alaturi de tine care te admira...care te asculta cu sufletul la gura....Sunt sigura ca tu vei castiga..Multa bafta.....si sper sa ramai mereu omul minunat care esti...Cristina din Arad

Anónimo

12 de marzo de 2008, 0:07

VAD CA PE PAGINA OFICIALA AU DAT UN ALT NUMAR DE TELEFON PT. VOT IN TIMPUL GALEI.FITI ATENTI !!!

Anónimo

12 de marzo de 2008, 17:03

Sa nu te emotionezi. Am sa iti tin pumnii. Si chiar am sa te votez pe internet.Tine-o tot asa !!! Sigur ai sa castigi. Sa sti ca nu ma duc la culcare pana nu te vad cum canti. I-am rugat frumos pe parintii mei sa ma lase sa te vad.
Te pupam!!!Si eu si surioara mea.
Sa canti frumos cum sti tu!!!!Paaaa

Iulia si Irinuca Toma

POPESCU

12 de marzo de 2008, 19:45

COSTEL BUSUIOC !!!!
TOATA ROMANIA TE URMARESTE
SUCCES, SUCCES, SUCCES !!!!!

NE BUCURAM LATURI DE TINE

FAM POPESCU

Anónimo

12 de marzo de 2008, 21:40

succes si bafta!Dumnezeu fie cu tine!

Anónimo

12 de marzo de 2008, 21:45

sa canti frumos in seara asta ca noi suntem alaturi de tine si-ti tinem pumnii mai ceva ca la examenela noastre si speram sa nu te sperie marea MIZA A CONCURSULUI.MULTA BAFTA

Anónimo

12 de marzo de 2008, 21:51

INCA O DATA SA FIE CU BAFTA! TE IUBIM SI SPERAM IN SUCCESUL TAU! SA FIEEEEEE.........

Anónimo

12 de marzo de 2008, 21:57

Ne dorim atat de mult sa castigi ca e imposibil sa nu ne indeplinesti dorinta! Tu esti bun la suflet si asteptam cu nerabdare sa canti cum poti tu mai bine si fara emotii Bafta!!!

gimini

12 de marzo de 2008, 22:02

succes mare! si, cu Dumnezeu inainte!
SDC, TIMISOARA

Anónimo

12 de marzo de 2008, 22:32

¿Quién crees que NO se merece estar en la final?
...va rog nu mai votati fara sa cititi...aici intreaba cine nu merita sa ajunga in final, si iar romanii nostrii minunati voteaza fara sa inteleaga!

Anónimo

12 de marzo de 2008, 22:33

bravo costel...esti un invingator...mult succes.

Anónimo

12 de marzo de 2008, 22:41

Costel,ai o voce dumnezeiasca, sunt convinsa ca vei CASTIGA !!
AS VREA SA TE VOTEZ DAR NU SE POATE
IN SEARA ASTA. DUMNEZEU TE VA AJUTA. MULT SUCCES !!

Anónimo

13 de marzo de 2008, 20:39

felicitari!!!!!!!!!!! ne-ai dat, noua romanilor, un moitv de bucurie si de mindrie nationala.